Ouderactiviteiten

Er zijn diverse leuke activiteiten waaraan  ouders en andere belangstellenden kunnen deelnemen.

Lezingen
Elk schooljaar wordt er een interessant programma gemaakt met een ruim aanbod aan lezingen door de ouderkring. Meer info vindt u rechts, onder het kopje “op het programma”.

Schoolmarkt (hajaars- of voorjaarsmarkt)
Zoals op alle vrijescholen gebruikelijk is, organiseert ook de Zevenster elk jaar weer een heel gezellige schoolmarkt. We richten ons voorlopig op een voorjaarsmarkt. Informatie hierover volgt nog. Voor informatie over de laatste schoolmarkt, klik hier.

najaarsmarkt1  najaarsmarkt

Ouderatelier Veel geblaat….
De opzet van het atelier is dat we elkaar als ouders ontmoeten, terwijl we creatief bezig zijn, werkend aan kleine projecten voor de school. Interesse? Loop eens binnen….. op alle eerste schoolwoensdagochtenden van de maand zijn we ‘open!’  We zijn te vinden in de ruimte van BSO Aurelia. De jongste kinderen zijn uiteraard welkom om te komen spelen in de BSO-ruimte.

veelgeblaat veelgeblaat1

Groep 9 Ouderkoor
Op enkele dinsdagavonden van 20:00 – 21:30 uur zingen een aantal ouders van de Zevenster in het ouderkoor. Ellen Mol begeleidt dit gezellige koor. Enkele keren per jaar treden zij ook op, vaak in samenzang met de kinderen.

koormetgroep9 koor kerst

Leesclub (voorlopig gelosten.
De Zevenster heeft een eigen leesclub! Ouders en geinteresseerden van de vrijeschool en de antroposofie lezen en bespreken wekelijks op donderdag de boeken van Rudolf Steiner. U kunt zich opgeven via het contactformulier op de contactpagina.

’t Winkeltje 
Elke eerste schoolwoensdagmiddag van de maand is het winkeltje op school geopend vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur waar je leuke en mooie spullen kunt kopen. Wol, vilt, kleurpotloden en stockmarkrijtjes, edelstenen en mineralen, ansichtkaarten, en  nog veel meer leuke cadeau artikelen voor mooie prijsjes! Kom gerust eens kijken…   We staan in de hal bij de zaal van school.

Reacties zijn gesloten.