Ouderactiviteiten

Er zijn diverse leuke activiteiten waaraan  ouders en andere belangstellenden kunnen deelnemen.

Lezingen
Elk schooljaar wordt er een interessant programma gemaakt met een ruim aanbod aan lezingen. Meer info vindt u rechts, onder het kopje “op het programma”.

Najaarsmarkt
Zoals op alle vrijescholen gebruikelijk is, organiseert ook de Zevenster elk jaar weer een heel gezellige najaarsmarkt. Dit zal zijn op zondag 17 november 2019. Voor informatie over de laatste najaarsmarkt, klik hier.

najaarsmarkt1  najaarsmarkt

Ouderatelier Veel geblaat….
De opzet van het atelier is dat we elkaar als ouders ontmoeten, terwijl we creatief bezig zijn, werkend aan kleine projecten voor de school. Interesse? Loop eens binnen….. op alle oneven woensdagochtenden zijn we ‘open!’  We zijn te vinden in de ruimte van BSO Aurelia. De jongste kinderen zijn uiteraard welkom om te komen spelen in de BSO-ruimte.

veelgeblaat veelgeblaat1

Groep 9 Ouderkoor
Op enkele donderdagavonden van 20:00 – 21:30 uur zingen een aantal ouders van de Zevenster in het ouderkoor. Floor-Anne van Vliet begeleidt dit gezellige koor. Enkele keren per jaar treden zij ook op, vaak in samenzang met de kinderen.

koormetgroep9 koor kerst

Leesclub
De Zevenster heeft een eigen leesclub! Ouders en geinteresseerden van de vrijeschool en de antroposofie lezen en bespreken wekelijks op donderdag de boeken van Rudolf Steiner. U kunt zich opgeven via het contactformulier op de contactpagina.

’t Winkeltje 
Elke woensdagmiddag in de oneven weken is het winkeltje op school geopend vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur waar je leuke en mooie spullen kunt kopen. Wol, vilt, kleurpotloden en stockmarkrijtjes, edelstenen en mineralen, ansichtkaarten, en  nog veel meer leuke cadeau artikelen voor mooie prijsjes! Kom gerust eens kijken…
We staan in de hal bij de vooringang van school tegenover de BSO.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.