Rondleidingen en Open Avond

Rondleidingen

Het vrijeschool onderwijs groeit op dit moment en kan zich landelijk verheugen in grote belangstelling.
Ook de Zevenster maakt een sterke groei door. Het is daarom belangrijk dat u uw kind aanmeldt rond het 2e levensjaar. Een aanmelding is nog geen inschrijving, maar u bent dan wel verzekerd van een plekje op onze school (Let op, er kan een wachtlijst zijn).

U kunt zich wenden tot onze schoolleiding, telefonisch of per e-mail. U vindt deze gegevens op onze contactpagina.

Regelmatig worden er rondleidingen gegeven op onze school. Een leuke gelegenheid om de sfeer van de Zevenster te proeven en om uitgebreid informatie te krijgen over de vrije school. Voorafgaand aan de rondleiding wordt er achtergrond informatie gegeven over het onderwijs op de vrije school. Daarna kunt u de klassen in bedrijf zien, de sfeer proeven in de kleurrijke lokalen, werk zien dat de kinderen gemaakt hebben en is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. De rondleidingen zijn bedoeld voor ouders, voor kinderen is het te lang en niet leuk.

Wij hebben naast het regulier leerstofaanbod een plusprogramma waarin kunstzinnig en ambachtelijk onderwijs aangeboden wordt zoals: koorzang, toneel, blokfluitles, euritmie, handwerken, schilderen, tekenen en boetseren. Met de kleuters bakken we ons eigen brood, koken we elke week soep en spelen we elke woensdag met alle kleuters de hele ochtend in het bos.. Door dit brede aanbod, ontplooien de leerlingen zich evenwichtig op het gebied van denken, doen en beleven.

Mocht u interesse hebben in een rondleiding: u kunt contact opnemen via ons contactformulier. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op één van deze rondleidingen te zijn, kunt u ook contact opnemen voor een individuele afspraak!

Rondleidingen door de school van 9.00- 10.00u (zonder kinderen ivm uitleg en gesprek). I.v.m. corona leiden we één gezin per keer rond. U kunt bellen of mailen voor een afspraak.

Reacties zijn gesloten.