Voor kinderen in groep 8

Zit je in groep 8? Ga je volgend jaar naar de middelbare school? Wil je worden wie je bent? Dan is deze nieuwsbrief voor jou!

Een vrijeschool is een school waar we het belangrijk vinden dat je niet alleen leert te werken vanuit je hoofd, maar ook vanuit je hart en met je handen.
Dat betekent in de praktijk dat we het heel belangrijk vinden dat je naast vakken als natuurkunde en aardrijkskunde, bijvoorbeeld ook houtbewerking en toneel krijgt en dat we heel veel samen doen.

Het Udens College wil kijken of er leerlingen in de buurt van Uden wonen die misschien wel geïnteresseerd zijn in zo’n school.
Op 23 september organiseren we een informatieavond voor ouders/verzorgers, om 19.00, op het VMBO. Stuur je ouders ernaartoe als je denkt dat het wat voor je is.

Als je kijkt naar deze filmpjes, krijg je een beetje een idee van dit type onderwijs: Kiezen voor de vrijeschool en Ontdek de vrijeschool

Als je meer wil weten, kijk je gewoon even op www.udenscollege.nl of je stuurt een mailtje naar Alwin: a.wiersma@udenscollege.nl

~Ik zie rond in de wereld~

Reacties zijn gesloten.